فهرست ها

آموزش تزئین کیک و دسر در کتابخانه

آموزش تزئین کیک و دسر در کتابخانه

پس از برگزاری دوره آموزشی دسرساز در کتابخانه که شامل پخت انواع کیک نیز بود، دوره آموزشی تزئین انواع کیک نیز با همکاری سازمان فنی حرفه ای برگزار گردید. در این کارگاه انواع روشهای خامه کشی و تزئین کیک به شرکت کنندگان آموزش داده شد و در پایان نیز مسابقه ای بین آنها برگزار گردید. 

لازم به توضیح است که دوره دسرساز در سال 1402 طی 11 جلسه آموزش انواع شیرینی و کیک و دسر توسط مربی مجرب و ماهر از سازمان فنی حرفه ای در کتابخانه برگزار شده است.

اخبار و اطلاعیه